Sajtóközlemény

Versenyképességének növelése érdekében, „TRIMETRIK Kft. beruházási projektje versenyképességének megőrzése s piaci pozícióinak megtartása érdekében” címen 53.610.620 forint uniós vissza nem térítendő támogatást nyert a Trimetrik Kft., a GINOP-1.2.8-20 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Strukturális Alapok társfinanszírozásával valósul meg.

A támogatás mértéke: 70%
Azonosítószám: GINOP-1.2.8-20-2020-00728

A beruházás célja, hogy a TRIMETRIK Kft. a piaci igények komplex kielégítése érdekében jelenlegi eszközállományát új, korszerű eszközökkel bővítse:

– Walter Toolstation C-Line Main Szerszámkiadó automata: ennek az eszköznek a szerepe, hogy a nagy értékű forgácsoló szerszámok kontrolált felhasználását biztosítsa. Lehetővé válik a már használt, új vagy élezett szerszámok tervszerű felhasználása. Ezzel nagy mértékű költségcsökkenés és hatékonyságjavulás érhető el.

– Wemo 8-5 eDesign termékeltávolító robot: Ezzel az eszközzel a gyártás során a fröccsöntőgépek által gyártott termékek szerszámból történő elvételét tudjuk biztosítani. Továbbá a robotok segítségével lehetőségünk van teljesen automatizálni az un. insertes fröccsöntést is.

– SUMITOMO IntElect2 500/920-2200 fröccsöntőgép: teljesen elektromos fröccsöntőgép mely alkalmas a nagy méretű járműipari és más iparági műanyag alkatrészek fröccsöntésére. Jelentősen támogatja a növekvő új beszállítói igényeknek való megfelelésünket.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.07.29.

A fejlesztésről és a cégről bővebb információt a www.trimetrik.hu oldalon olvashatnak.

 

Elérhetőség:

TRIMETRIK Műanyagipari, Mérnöki és Szolgáltató Kft.
8000 Székesfehérvár, Csucskai út 12.
E-mail: info@trimetrik.hu